Dagje uit

Zeg je rust, ruimte en zee, dan zeg je Ouddorp. Naast de Mèkkerstee is er nog veel meer te doen in de omgeving. Speciaal voor u hebben we de leukste dagjes uit op een rijtje gezet die u eventueel met een bezoek aan de Mèkkerstee kan combineren.

Klik hier om de Mèkkerstee-video te bekijken.

De Mèkkerstee organiseert regelmatig leuke activiteiten.
Benieuwd? Bekijk onze evenementenpagina.


Noordzeestrand - ca. 5 km

Denkt u aan strand, dan denkt u aan Ouddorp. Tijdens de vakanties en op zonnige zomerdagen trekken duizenden toeristen richting het Noordzeestrand om heerlijk te genieten van het water.

Meer informatie: www.vvvzeeland.nl
  Speeltuin 'De Flipjes' - ca. 1,5 km

Op een steenworp afstand ligt Speeltuin 'De Flipjes'. Bij goed of minder goed weer is een bezoek aan de speeltuin zeker op z'n plaats. Er zijn o.a. schommels, draaimolens, glij- en kabelbanen en trampolines.

Meer informatie: www.speeltuindeflipjes.nl
   't Blaeuwe Huus - ca. 1,5 km

Het Blaeuwe Huus is een oude boerderij uit 1651. Halverwege de 20e eeuw raakte deze boerderij sterk in verval. In 1991 is de boerderij gerestaureerd, en is de plaatselijke VVV verhuisd naar het schuurgedeelte van de boerderij.

Meer informatie: www.vvvzeeland.nl 

   De Goereese Toren - ca. 3,5 km

Vanaf het dak van de toren heeft u een magnifiek uitzicht over het historische stadje, het eiland en de wijde omgeving (Haringvliet, Grevelingenmeer, Noordzee).

Meer informatie: www.torenmuseum.nl