Bijzonder assortiment streekproducten

In onze Landwinkel proef je letterlijk de sfeer van het boerenleven. Met een uitgebreid assortiment boerderij- en streekproducten staan we voor vakmanschap en pure smaken.

Naast onze eigen biologische geitenkaas en ons ambachtelijke ijs verkopen we veel eerlijke producten. Zoals een breed assortiment puur natuur en biologische jam en puur natuur fruithoning uit de Betuwe. Heerlijke tokkelroom, noten, bakmeel, vruchtensappen etc. etc.

Leuke cadeaus
Heeft u een verjaardag, een feestje of bent u op zoek naar een cadeau voor een andere gelegenheid? Wilt u een leuk aandenken aan uw vakantie? Bij de Landwinkel slaagt u zeker! We verkopen veel leuke cadeaupakketten, zoals een koffie- en theepakket. Maar ook een blik vol snoep met de vuurtoren van Ouddorp. Een aantal pakketten staat al klaar voor u in de winkel, maar een pakket op maat samenstellen kan natuurlijk ook. We hebben diverse leuke verpakkingen en zo komt u altijd met iets feestelijks voor de dag. 
                                                                 

                      

Trots op Landwinkel
Totaal zijn ca. 90 trotse Nederlandse boeren aangesloten bij het concept Landwinkel. Veel van de producten uit de winkel komen uit de regio. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en de producten hoeven geen grote afstanden af te leggen, wat beter is voor het milieu.

Ook zo benieuwd naar ons assortiment? Kom langs en bezoek onze Landwinkel.
We zijn open van di t/m za. van 9.00 tot 17.00 uur (in juli en augustus zijn wij ook op maandag geopend).