Biologische geitenkaas van circa 8 weken oud. Heerlijk romig van structuur. De toevoeging van de biologische kruiden en specerijen maakt deze kaas lekker pittig en krachtig van smaak. Deze geitenkaas is vegetarisch gestremd, dus ook geschikt voor vegetariërs. Een echte aanrader voor op je kaasplateau!
De Mèkkertaler een biologische geitenkaas. Het bereiden van biologische geitenkaas met mooie gaten is een vak apart. Deze geitengatenkaas is licht zoetig van smaak. Door pure vakmanschap is met speciale receptuur deze mooie biologische geitengatenkaas met prachtige ronde ogen tot stand gekomen. Een kaas met een perfect uitgebalanceerde smaak, karakteristiek en met een licht zoetje, en dat gecombineerd met de milde smaak van Mèkkerstee geitenkaas. Een hele nieuwe smaaksensatie.
Jerseyhoeve Bio Dieken is een biologische extra belegen Jerseykaas. De kaas is 26 weken oud en heeft in alle rust liggen rijpen. Haar smaak is onovertroffen. Krachtig en bijzonder romig. De Dieken verwijzen naar de dijken die langs het eiland Goeree-Overflakkee zijn neergelegd om de voeten droog te houden bij hoog water.
Jerseyhoeve Bio Gorzen is de jongste biologische jerseykaas uit ons assortiment. Deze jong belegen variant heeft 8 weken liggen rijpen in ons pakhuis. Bijzonder romig en zacht van smaak en boordevol vitaminen! De naam Gorzen verwijst naar stukken aangeslibd land dat gebruikt wordt als weiland, maar ook bij hoog water kunnen onderlopen.